Helyi közélet

2017.09.27. 10:56

Védett madarakat ölt meg, majd dobott a szemétbe egy nádudvari férfi

Hajdú-Bihar - Légpuskával lőtt le két fülesbaglyot, melyek tetemét egy hortobágyi ingatlan szeméttárolójában találtak meg.

Hajdú-Bihar - Légpuskával lőtt le két fülesbaglyot, melyek tetemét egy hortobágyi ingatlan szeméttárolójában találtak meg.

Szeptember 4-én egy férfi értesítette a rendőrséget arról, hogy két bagolytetemet talált egy hortobágyi ingatlan szeméttárolójában. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatás végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit gyanúsítottként kihallgattak Balmazújvárosi Rendőrkapitányságon. A férfi beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a 45 éves férfit zavarta a védett madarak jelenléte, ezért egy légpuskával lelőtte őket.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nádudvari férfival szemben természetkárosítás megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a napokban befejezte és, az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére - közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában