Helyi közélet

2017.09.21. 08:08

Puskás Öcsi a kivetítőn, magyar dicsőség a szaunaszínházban

Soesterberg - Ria! Ria! Hungária! – Zúgott Végh Sándor debreceni szaunamester világbajnoki produkciója után Hollandia legnagyobb szaunájában.

Soesterberg - Ria! Ria! Hungária! – Zúgott Végh Sándor debreceni szaunamester világbajnoki produkciója után Hollandia legnagyobb szaunájában.

A magyar versenyző „Az én álmom” című 15 perces előadásában Puskás Öcsi sportpályafutását adta elő a válogatott mezébe öltözve, illatokkal, zenével, törölköző pörgetéssel, háttérképek vetítésével, no meg egy kis futballbemutatóval. Sándor előadása – középpontban a londoni 6-3-mal - olyannyira átjött a soknemzetiségű közönség számára, hogy a végén a maroknyi magyar szurkolócsapat skandálását és tapsát ők is átvették.

A világbajnoki fellépés után temérdek elismerést kapott a „debreceniek Puskás Öcsije”. A magyar csapat vezetője, Zelenák János elmondta, hogy ilyen tökéletes előadást még nem látott Végh Sándortól, ám hogy ez mire lesz elegendő a világ legerősebb szaunamester mezőnyében, az egyelőre megjósolhatatlan. Csupán a nyolc legjobb jut a szombati döntőbe.

[related-post post_id="3620399"]

Mint arról már hírt adtunk, ezekben a napokban zajlik a hollandiai Soesterbergben a szaunameserek világbajnoksága az Aufguss WM. Végh Sándoron kívül még Szép Boglárka és Végh Tímea szerepel Debrecenből a magyar válogatottban. Csütörtökön mindkét nő bemutatkozik a világversenyen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában