Helyi közélet

2017.09.22. 09:24

Pálinkamanufaktúrák randevúja a Nagyerdőn

Debrecen - Mától elérkeztek a nemes nedűk szerelmeseinek napjai.

Debrecen - Mától elérkeztek a nemes nedűk szerelmeseinek napjai.

Igencsak elkényeztetve érezhetik magukat a pálinka kedvelői ezen a hétvégén a Nagyerdőn: a pénteken 14 órakor kezdődő Zamat Fesztiválon tíz pálinkaház hozza el a kínálatát a stadion északi rendezvényterére.

Beköszöntött az ősz, de ebből a Zamaton alig érzünk majd valamit, hiszen fűtött sátorral várja a rendezvény a vendégeket. A kellemes melegről egy új, modern, gazdaságos és egészséges fűtési rendszer, az intelligens fűtőfólia gondoskodik, melyet a Toma Family Mobil Kft. jóvoltából építenek be a sátorba. Az infrafűtést jelen esetben a mennyezetre telepítik, onnan érkezik majd a nap melege.

A kellemes környezetben a legjelentősebb pálinkaházak nedűit öröm lesz kortyolgatni, az Agárdi Pálinka, a Csalló Pálinka Manufaktúra, a GUSTO, a Gyulai, a Magna Cum Laude, a Nobilis, Panyolai és Schiszler pálinkák mellett újra jön a Zamatra a Szicsek és a Tuzséri Pálinkamanufaktúra is; könnyen kiszámolható, hogy száznál jóval több különböző ízű és karakterű italt kínálnak. Miután még a pálinkák is átmelegítettek, pénteken a Kelet Brass Band, a Mystery Gang és a Kowalsky meg a Vega, szombaton a Karaván Família, Koroknai Árpi és barátai, illetve Geszti Péter koncertezik a Zamaton.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában