Helyi közélet

2017.09.13. 12:11

Összekapott két férfi Debrecenben, egyikük a motorháztetőn utazott

Debrecen - Csúnyán elfajult a vita két férfi között, elfogták őket a debreceni rendőrök.

Debrecen - Csúnyán elfajult a vita két férfi között, elfogták őket a debreceni rendőrök.

Szeptember 12-én 9 óra körül egy férfi tett bejelentést arról, hogy Debrecenben, a Balmazújvárosi út melletti szervizúton egy közlekedő személyautó motorháztetején egy embert látott kapaszkodni.

A rendőrök rövid időn belül a helyszínre mentek, ahol azonosították a jármű vezetőjét, valamint azt a 34 éves debreceni férfit, aki a motorháztetőn utazott. A nyomozás adatai szerint a két férfi veszekedett egymással, majd a 45 éves L. József autójával el akart hajtani a helyszínről, amit haragosa, B. Géza úgy akart megakadályozni, hogy a gépjármű elé állt. A hajdúhadházi férfi ennek ellenére elindult a járművel, ezért B. Géza a motorháztetőre ugrott, ahol megkapaszkodott, majd közel 800 méter megtétele után ököllel betörte a szélvédőt.

A rendőrök mind a két férfit elfogták, majd előállították őket a rendőrkapitányságra. A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya L. Józseffel szemben közúti veszélyeztetés, míg B. Géza esetében közlekedésbiztonság elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában