Helyi közélet

2017.09.25. 09:20

Motoros baleset és vonatgázolás miatt szóltak a szirénák Hajdú-Biharban

Hajdú-Bihar - Számos riasztást kaptak az egyenruhások hétvégén, a mentők a legkomolyabb esetnél súlyos sérülthöz vonultak ki. Ügyeleti hírek Hajdú-Bihar megyéből.

Hajdú-Bihar - Számos riasztást kaptak az egyenruhások hétvégén, a mentők a legkomolyabb esetnél súlyos sérülthöz vonultak ki. Ügyeleti hírek Hajdú-Bihar megyéből.

A mentők pénteken 187, szombaton és vasárnap 140-140 feladatot láttak el. Ezek között volt betegszállítás, illetve rosszullét miatti hívás is. Mindemellett pénteken a debreceni Huszár Gál utcában egy könnyű sérültet láttak el, amikor személygépkocsi és motoros ütközött. Szombaton reggel Derecske és Debrecen között egy személyautó felborult, itt is egy könnyű sérültet kellett megfigyelniük. Este Debrecen és Józsa között a vonat gyalogost gázolt, ekkor már súlyos sérültről kellett gondoskodniuk. Vasárnap éjjel 1 óra körül Nyírmártonfalva és Nyíracsád között szintén egy autó borult fel, ekkor is a mentők segítettek a járművezetőnek.

[related-post post_id="3626302"]

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 7 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

[related-post post_id="3625883"]

A katasztrófavédelem munkatársainak csendes hétvégéjük volt, vasárnap egy tévesen riasztó tűzjelző készülékhez vonultak ki Hajdúszoboszlón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában