Helyi közélet

2017.09.27. 19:31

Kipufogógázzal teli garázsból mentették meg a biharnagybajomi férfit

Biharnagybajom - Időben jöttek a rendőrök, Tiszaroffon találták meg a 38 éves férfit, akit végül kórházba vittek.

Biharnagybajom - Időben jöttek a rendőrök, Tiszaroffon találták meg a 38 éves férfit, akit végül kórházba vittek.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság kért segítséget egy eltűnt férfi felkutatása érdekében a Karcagi Rendőrkapitányságtól. A Kunhegyesi Rendőrőrs járőrei szeptember 27-én délután ellenőriztek egy tiszaroffi ingatlant, ahol a férfi családjának nyaralója volt. A kapunál friss lábnyomokat fedeztek fel, azonban felszólításukra, hangos kiáltásukra senki nem felelt.

A rendőrök bejutottak az udvarra, amikor a garázsból egy gépjármű motorjának kiszűrődő hangjára figyeltek fel. A garázsajtót zárva találták, ám felszólításukra ekkor sem felelt senki, ezért bementek az épületbe, ahol megtalálták a keresett férfit és a felgyülemlett kipufogógáz miatt a friss levegőre kísérték.

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik az elsődleges ellátást követően kórházba szállították a 38 éves férfit.

- Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság -


Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában