Helyi közélet

2017.08.26. 18:00

Videó: Elkészült az Emma Undressed új klipje, és nem lett túl vidám

Debrecen - A Már ne várj videójának forgatásán egy nagyobb csapat vérszívóval is meg kellett küzdeniük.

Debrecen - A Már ne várj videójának forgatásán egy nagyobb csapat vérszívóval is meg kellett küzdeniük.

A zenekar - mint írják - nagyon sikeres évet tudhat maga mögött. Márciusban indultak a nagy múltú Dobbantó tehetségkutató fesztiválon, ahol a nyári döntőbe is beválogatták őket. Ezt követően megnyerték az Öröm a zene program nyíregyházi döntőjét, melynek köszönhetően bekerültek a Budapest Music Expón megrendezésre kerülő országos döntőbe. Júniusban az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató fesztiválján, az ÉTER Fesztivál döntőjén képviselték Debrecent, illetve a Dobbantó tehetségkutató döntőjén nyújtott teljesítmény alapján egy budapesti fellépés lehetőségével jutalmazták meg a zenekart. Júniusban felléphettek a Campus Fesztiválon is.

Az új klipet a Rózsa Produktum készítette. A videót egy nap alatt rögzítették, a beltéri jelenetek Debrecenben, a kültéri jelenetek Egyeken, a Tisza holtágainál játszódnak. Reggel 9-től este 11-ig tartott a forgatás, amit igencsak megnehezített a szúnyoginvázió.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában