Helyi közélet

2017.08.24. 10:21

Karambolok megyeszerte: öten sérültek meg Hajdú-Bihar útjain

Hajdú-Bihar - Egyikük egy tízéves kislány. Hajdúnánásnál és a 33-as főúton is történt csúnya baleset. Rendőrségi összefoglaló szerdáról.

Hajdú-Bihar - Egyikük egy tízéves kislány. Hajdúnánásnál és a 33-as főúton is történt csúnya baleset. Rendőrségi összefoglaló szerdáról.

Egy személygépkocsi Hajdúböszörményben, a belvárosban parkolt augusztus 23-án 9 óra 50 perc körül, amikor a sofőr úgy nyitotta ki járműve ajtaját, hogy nem győződött meg arról, hogy közvetlenül mellette közlekedik egy kerékpáros. A biciklis kormányával a gépkocsi ajtajának ütközött és elesett. A 10 éves kislány nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: police.hu

A hajdúnánási rendőrök intézkedtek egy baleset helyszínén augusztus 23-án 13 óra 10 perc körül. Egy járműszerelvény közlekedett a 3501-es számú úton Hajdúnánás felől Polgár irányába, majd az út 17. kilométerszelvényében balra egy mellékútra akart kanyarodni. A manőver során a mezőgazdasági vontató sofőrje nem győződött meg arról, hogy járművének előzését megkezdte egy személygépkocsi, amely nekiütközött. A személyautó egy utasa súlyos, míg másik utasa könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Hajdúnánási Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

Egy tehergépkocsi közlekedett szerdán 20 óra 50 perc körül a 33-as főúttal párhozamos földúton. A sofőr a földút bekötő útjáról a főútra kanyarodott Debrecen irányába, amely során nem adott elsőbbséget a Hortobágy irányába közlekedő személygépkocsinak, amellyel összeütközött. A személyautó az út melletti árokba csapódott, vezetője könnyű sérülést szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: police.hu

Egy 17 éves fiú kerékpárral közlekedett augusztus 23-án 22 óra 15 perc körül Debrecenben, a Szent Anna utcán, a járdán, a Sumen utca felől a Wesselényi utca irányába. A fiatal járművével letért az úttestre, ahol nem adott elsőbbséget egy, a Vágóhíd utca irányába közlekedő személyautónak, amivel összeütközött. A kerékpáros a balesetben könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Fotó: police.hu

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában