Helyi közélet

2017.08.17. 15:03

Idén is nosztalgiavillamos

Debrecen - Változik a villamosok közlekedése a karnevál kapcsán, és nosztalgiajárat is indul.

Debrecen - Változik a villamosok közlekedése a karnevál kapcsán, és nosztalgiajárat is indul.

A Virágkarneváli programsorozat keretében rendezik meg a Kossuth téren a 3D Mapping épületvetítést. A zavartalan lebonyolítás érdekében és a várhatóan nagyszámú néző miatt augusztus 17-én, 18-án és 19-én, 21 órától mind a két villamos vonalon változik a közlekedés. Az 1-es villamos két szakaszban, Nagyállomás – Városháza – Nagyállomás, illetve Kálvin tér – Egyetem – Kálvin tér közlekedik. A 2-es villamosok pedig a Kálvin tér – Doberdó utca – Kálvin tér szakaszon járnak.

Zenével

A debreceni közlekedési vállalat augusztus 20-án ismét karneváli nosztalgiavillamost indít. A zenés, virágokkal feldíszített villamoson a jó hangulatról a Debrecen Dixieland Jazz Band, a Civis Banda és a Martin Brass gondoskodik. A zenekarok a követező időpontokban játszanak: 15 órakor a Debrecen Dixieland Jazz Band, 16 órakor a Debrecen Dixieland Jazz Band, 17 órától a Civis Banda zenél, valamint 18 és 19 órai kezdettel a Martin Brass szolgáltatja a muzsikát.

A zenés karneváli járat az 1-es villamos vonalán óránként közlekedik, és normál díjszabással vehető igénybe 15 és 19 óra között.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában