Helyi közélet

2017.08.24. 10:44

Eltiltott autósokat fogtak Hajdú-Biharban

Debrecen - A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a két sofőrt.

Debrecen - A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a két sofőrt.

A debreceni járőrök augusztus 23-án 15 óra 20 perckor Debrecenben, a 4-es számú főúton igazoltattak egy tehergépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök az 58 éves férfi iratainak ellenőrzésekor megállapították, hogy őt a Debreceni Járásbíróság korábban 2018. március 9-ig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a szabálysértőt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak vele szemben. A rendőrség a debreceni férfit meghallgatását követően a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében szabálysértési őrizetbe vette.

A berettyóújfalui járőrök augusztus 22-én 20 óra 30 perckor Hajdúbagoson, a Sárándi utcán személygépkocsival balesetet okozó sofőrt adatgyűjtést követően megtalálták. A 60 éves férfi a baleset helyszínét illetve az általa vezetett gépkocsit hátrahagyta. A rendőrök megállapították, hogy őt a Debreceni Járásbíróság 2019. december 7-ig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a szabálysértőt előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában