Helyi közélet

2017.08.25. 09:22

Csúnya borulás és helyszínről elhajtó autós: súlyos balesetek is történtek csütörtökön

Hajdú-Bihar - A Balmazújváros és Debrecen között történt balesetben négyen sérültek meg, a debreceni Lázár utcában egy 61 éves biciklist hagytak sorsára. Baleseti összefoglaló Hajdú-Biharból.

Hajdú-Bihar - A Balmazújváros és Debrecen között történt balesetben négyen sérültek meg, a debreceni Lázár utcában egy 61 éves biciklist hagytak sorsára. Baleseti összefoglaló Hajdú-Biharból.

Berettyóújfaluban, a Nadányi utcában augusztus 24-én 18 óra körül egy gyerek figyelmetlenül szaladt a füves területről az úttestre. A Puskin utca felől a Morotva utca irányába közlekedő személygépkocsi már nem tudott megállni, és elütötte a kisfiút. A balesetben a 12 éves gyerek könnyű sérülést szenvedett. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Fotó: police.hu

Egy személygépkocsi közlekedett augusztus 24-én 15 óra 35 perc körül a 3316-os számú úton Balmazújváros felől Debrecen irányába, amikor a sofőr a 33. kilométerszelvénynél elvesztette uralmát a jármű felett. A gépkocsi az útról lesodródott, nekicsapódott egy fának, majd a tetejére borult. A gépkocsit vezető nő és egyik utasa könnyű, míg másik két utasa súlyos sérüléseket szenvedtek. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: police.hu

Egy férfi kerékpárral közlekedett augusztus 24-én 21 óra 10 perc körül Létavértesen, a Petőfi utcában, amikor áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy autóval. A kerékpáros elesett és súlyos sérülést szenvedett. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

A debreceni rendőrök intézkedtek egy baleset helyszínén a Lázár utcában augusztus 24-én 21 óra 20 perc körül. Egy gépjármű haladt a Lázár utcában, a Leiningen utca felől a Hárs utca irányába. A sofőr a Hárs utcai kereszteződésben járművével jobbra kanyarodott, amely során utánfutójával érintőlegesen összeütközött a vele azonos irányba haladó kerékpárossal, aki elesett. A 61 éves nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A balesetet okozó sofőr nem állt meg és nem nyújtott segítséget, hanem a helyszínről elhajtott. A Debreceni Rendőrkapitányság az ügyben eljárást indított.

Fotó: police.hu

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában