Helyi közélet

2017.07.14. 12:33

Piszkos Fred a pusztán bujkál egy láda kinccsel

Hortobágy - Ingyenes nyomozás gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak a hortobágyi faluházban.

Hortobágy - Ingyenes nyomozás gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak a hortobágyi faluházban.

Vajon mit keres Rejtő Jenő Hortobágyon? Mi lehet a hajóládában, hová rejtették a kincseket, és ki találja meg elsőként? Ha szeretsz nyomozni akár egyedül, akár a szüleiddel, barátaiddal, ismered Piszkos Fredet, a kapitányt és a többieket, vagy ellenkezőleg, sosem olvastál még Rejtő-könyvet, viszont kíváncsi vagy, milyen egy múzeumi nyomozás, és hogyan fejtették meg Rejtő Jenő hősei a titkokat, július 16-án délelőtt Hortobágyon a helyed – invitálnak a hétvégi programra a szervezők. Várnak mindenkit, aki szívesen részese lenne egy izgalmas kalandnak a Titi Éva faluházban, a könyvtárában és az udvarán, ahol ezúttal a nyomozáshoz egy izgalmas mini kiállítást is berendeznek.

A Rejtő-rajongóknak érdemes ellátogatni a Debreceni Irodalom Házába (Péterfia u. 28.) , ahol augusztus 31-ig megnézhetik a REJTŐzködő irodalom időszaki kiállítást. Sokat megtudhatnak a szerzőről és műveinek képregény adaptációit is kézbe vehetik.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában