Helyi közélet

2017.07.09. 18:59

Feszt nekem

<em>Meg kell cáfolnom egy sztereotípiát. Nem mást állítok kérem szépen, mint, hogy nem csak a fiatalok járnak fesztiválra, és nem mindenkinek a húszas éveiben kezdődik a fesztiválkorszaka.</em> Kálmán-Kovács Mónika jegyzete.

Meg kell cáfolnom egy sztereotípiát. Nem mást állítok kérem szépen, mint, hogy nem csak a fiatalok járnak fesztiválra, és nem mindenkinek a húszas éveiben kezdődik a fesztiválkorszaka. Kálmán-Kovács Mónika jegyzete.

A leghitelesebb bizonyítéka ezen állításnak egy „négy x-es” nőalak, azaz én vagyok. Öt éve kezdtem a fesztiválos szakmát, s azóta nincs olyan év, hogy ne ereszteném ki az egész éves fáradt gőzt a Nagyerdő fáinak tövében. S bár pont annyira illek a tomboló tinik közé, mint Ganxta Zolee a Sün Barnabás címlapjára, hihetetlenül jól tudom érezni magam ezen társaságban. Ebben az évben a Linkin Park magyarországi látogatása okán egészen Sopronig is képesek voltunk a férjemmel „ letolni a kerékpárt”, s nem bántuk meg a több, mint 5 órás kocsikázást, az együttes szédületes koncertjével visszaröpített bennünket 15 évvel ezelőtti énjeinkhez, újra huszonéves tiniként csápoltuk át az éjszakát! Két hét múlva sem lesz ez másként. A szabadságot már jó előre bejegyeztem. Egyetlen dolog okoz csak fejfájást: a bőséges felhozatalban, hogyan érek oda egyik kedvencemtől a másikig időben.


Campus Fesztivál, július 19-től 23-ig, The Prodigy – ezek a „varázsszavak” hangzottak el a régió legnagyobb szabadtéri rendezvényét dobra verő hétfői sajtóeseményen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában