Helyi közélet

2017.07.15. 14:15

Épül a hiperszuper irodaház Debrecenben

Debrecen - Jövő nyáron tervezik átadni a Főnix Csarnok mögötti komplexumot.

Debrecen - Jövő nyáron tervezik átadni a Főnix Csarnok mögötti komplexumot.

Az előkészítő bontási munkák elvégzése után, július elején elkezdődött a Forest Offices Debrecen Irodaház építése Debrecenben – közölte Mészáros József, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. elnöke. A Tüzér utcai „A” kategóriás irodaház modern megjelenésével és műszaki tartalmával Debrecen új üzleti központjának meghatározó szereplője lesz – ígéri.

A városi beruházásban épülő irodakomplexumról írtunk korábban. A vagyonkezelő mostani híradása szerint az épületegyüttes három szárny­ból áll majd, összesen 22 ezer négyzetméternyi, flexibilisen osztható irodaterülettel, 2500 munkahelyet biztosítva. A mélygarázsban 198 parkolóhelyet alakítanak ki. Az irodaház maximális kihasználtsága érdekében – mondta – előrehaladott tárgyalások folynak potenciális bérlőkkel.

A komplexum környezetbarát, energiahatékony építészeti megoldásokkal, világos belső terekkel, zöldtetővel, terasszal, kávézóval és étteremmel hangulatos környezetet teremt a nagyerdei övezetben. Ezáltal a környéknek új arculata alakul ki, igazodva a környezetében lévő új, modern épületekhez – jelentette ki Mészáros József.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában