Helyi közélet

2017.07.12. 15:23

Egyetlen nap alatt öt autóbaleset történt Hajdú-Biharban

Hajdú-Bihar - Nem volt balesetmentes a keddi nap Hajdú-Biharban, volt, aki rövid időn belül kétszer is pórul járt.

Hajdú-Bihar - Nem volt balesetmentes a keddi nap Hajdú-Biharban, volt, aki rövid időn belül kétszer is pórul járt.

Kétszer is balesetet szenvedett egy 68 éves férfi Hajdúböszörményben július 11-én. Először a Dobó István utcában ütközött neki egy parkoló járműnek fél 3 körül, majd 4 óra előtt nem sokkal a Kinizsi Pál utcában hajtott nem megfelelő sebességgel, s árokba csapódott. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja egy július 11-ei baleset körülményeit. Szentpéterszeg felől Berettyóújfalu irányába közlekedett gépjárművével egy férfi 5 óra 55 perckor a 4812-es számú úton. A sofőr megkezdte egy személyautó előzését, azonban eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az előzött járművel, ami egy villanyoszlopnak ütközött, vezetője pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Egy 21 éves férfi közlekedett az általa vezetett gépkocsival július 11-én 6 óra körül a 47-es számú főúton, Derecske felől Sáránd irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személyautóval. Utóbbi jármű négy utasát a mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A 471-es számú főúton, Nyíradony felől Aradványpuszta irányába egy 21 éves férfi közlekedett az általa vezetett gépkocsival július 11-én 23 óra körül, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett és árokba hajtott. A mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba az autó vezetőjét. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában