Helyi közélet

2017.07.27. 12:47

"A strandolásban a tejfölös lángos a legjobb"

Debrecen - Nyári fürdőzési szokásaikról faggattuk az embereket Debrecenben belvárosában.

Debrecen - Nyári fürdőzési szokásaikról faggattuk az embereket Debrecenben belvárosában.

– Szoboszlóiként természetesen járok strandra, de már nem olyan sűrűn. Kicsit drá­gál­lom a szolgáltatásokat; ha megtehetem, akkor a környékbeli strandokat választom. De inkább az élővizeket szeretem – fejtette ki Kovács Norbert.

Kovács Norbert

Totyik Csenge is az élővizek mellett döntött, szereti a strandokat, de az élővízi fürdéseknek szerinte sokkal jobb a hangulata.

Totyik Csenge

– Szeretek strandra járni, leginkább Szoboszlóra. A debreceni elég kicsi, és kevés a csúszda. Az extrém dolgokért rajongok, ezért a kedvencem a csúszdázás – felelte Ignáth Bence.

Ignáth Bence

– Elég sűrűn járok strandra, Debrecenbe is, de ha tehetem, akkor inkább máshová megyek, ahol kiépültebb. Nem a csúszdák, sokkal inkább a komfortosság és a higiénia miatt – folytatta Molnár Zsuzsanna.

Molnár Zsuzsanna

Lipcsei Lili szeret napozni, és a meleg miatt jár a strandra. Leggyakrabban a nagyerdei fürdőbe jár családjával, barátaival; az épített strandokat kedveli jobban.

Lipcsei Lili

– Szerintem a strandolásban a sajtos tejfölös lángos a legjobb. Kéthetente legalább egyszer elmegyek a kerekestelepi és a nagyerdei fürdőbe, szabadvizeket kipróbálni nem volt még alkalmam – hallhattuk Kovács Tamás válaszát.

Kovács Tamás

HBN | Fotó: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában