Helyi közélet

2017.06.30. 14:07

Segítsen megtalálni egy nagymamának a fiatal párt, aki mentőt hívott hozzá a virágpiacon!

Debrecen - Kartörés, közöny és egy jólelkű fiatal pár a Csapó utcai piacon. A nagymama köszönetet szeretne mondani a segítőinek.

Debrecen - Kartörés, közöny és egy jólelkű fiatal pár a Csapó utcai piacon. A nagymama köszönetet szeretne mondani a segítőinek.

Az eset a 83 éves nagymamámmal történt a debreceni Csapó utcai Virágpiacon. 2017. június 16-án vásárlás közben fellökte őt egy asszony. Elesett és eltört a karja. A nő, aki fellökte, otthagyta, nem hívott segítséget. Ezután a sérülést szenvedett nagymama megkért egy virágárust, hogy hívjon a telefonján mentőt. Az illető azt mondta neki, sok a dolga, nem ér rá.

Ezt meghallotta egy fiatal pár, akik kérés nélkül mentőt hívtak, és értesítették a rokonokat. Nagymamám azóta is begipszelve lábadozik otthonában. Sajnos nem volt alkalma elkérni a fiatal pár elérhetőségét, azt szeretnénk kérni, hogy ha magukra ismernek, jelentkezzenek a Naplónál! Nagymamám szeretné megköszönni nekik önzetlen segítségüket.

(Név és cím a szerkesztőségben)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában