Helyi közélet

2017.06.26. 10:20

Ittas sofőrök csattantak Hajdú-Bihar megye útjain

Hajdú-Bihar - Négy karambol történt vasárnap, ebből háromban játszott valamilyen szerepet az alkohol.

Hajdú-Bihar - Négy karambol történt vasárnap, ebből háromban játszott valamilyen szerepet az alkohol.

Debrecenben, a Salakos utcán közlekedett egy 28 éves férfi június 25-én 0 óra 15 perckor egy Suzukival, amikor az autó megcsúszott, letért az útról, egy földhalomnak ütközött, majd az oldalára borulva állt meg. A sofőrrel szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A balesetben egy személy súlyos, míg egy másik könnyű sérüléseket szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: police.hu

Püspökladányban egy volkswagenes nem tartott kellő követési távolságot, és későn vett észre, hogy lassít egy előtte haladó Opel, amelynek nekiütközött. Az egy személy könnyű sérülésével járó baleset körülményeit a Püspökladányi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

Létavértes felől Debrecen irányába haladt egy elektromos kerékpáros férfi, amikor elvesztette uralmát a járműve felett és az útpadkán elesett. Az 58 éves férfi a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a jármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A Püspökladányi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: police.hu

Szintén egy Volkswagen ment a 4805-ös számú úton, Debrecen felől Hajdúszovát irányába vasárnap este. A sofőr elvesztette az uralmát a gépjárműve felett, és frontálisan összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő Ladával. A baleset következtében két személy súlyos, míg másik két személy könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak mindkét járművezetővel szemben, ami a Volkswagen sofőrjénél pozitív érteket mutatott. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Frontális karambol történt vasárnap este a Hajdúszovát felé vezető 4805-ös úton. A balesetben négyen sérültek, ebből ketten súlyosan. A rendőrség teljes útzár mellett végezte a helyszínelést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában