Helyi közélet

2017.06.14. 15:50

Cellának berendezett stand is volt a családi napon

Debrecen - Családi napot tartott a Magyar Rendvédelmi Kar a hétvégén Debrecenben, az egyik sportcentrumban.

Debrecen - Családi napot tartott a Magyar Rendvédelmi Kar a hétvégén Debrecenben, az egyik sportcentrumban.

Itt találkozhatott a katasztrófavédelem, a rendőrkapitányság, az adó és vámhivatal, valamint a büntetés-végrehajtás személyi állománya.

Mint azt Pancsusák Sándor bv. ezredes, intézetparancsnok tájékoztatójából megtudtuk, standot állított fel, ahol a látogatók megnézhették, hogy néz ki egy zárka, valamint a fogvatartottak által különböző foglalkozások keretében készített tárgyakat tekintették meg. A standot meglátogató gyerekek tesztet oldhattak meg, illetve egy tiltott tárgyat kereshettek meg a felállított zárkában. A Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet és a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet műveleti csoportjának közös és a Tiszalöki intézet kutyás bemutatójával növelte a program sokszínűségét.

Fotó: BV

A családi napon különböző helyszíneken változatos programok várták a vendégeket. Ezeken kívül a gyerekeket lufi hajtogatás, arcfestés, kézműves és kreatív sarok várta. A szervezők különböző versenyeket is szerveztek, így labdarúgó bajnokságot, főző versenyt, légpuska lövészet versenyt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában