Helyi közélet

2017.06.03. 08:16

Teljes kivizsgálás akár nyaralás közben is

Nyíradony-Tamásipuszta - Borostyán Med-Hotel****: világszínvonalú egészségügyi ellátás Debrecentől karnyújtásnyira.

Nyíradony-Tamásipuszta - Borostyán Med-Hotel****: világszínvonalú egészségügyi ellátás Debrecentől karnyújtásnyira.

Bizonyára Ön is megtapasztalta már az állami egészségügyi intézményekre jellemző hosszú várakozási időket, ahol akár több hónap telik el, mire az ember időpontot kap egy fontos, de ugyanakkor sok esetben csupán pár perces vizsgálatra. Aztán elérkezik a várva-várt nap, amikor is újabb, idegtépő órákat töltünk el a betegekkel zsúfolásig megtelt, levegőtlen váróteremben, s a végén nem kapunk mást, mint további beutalót egy következő vizsgálatra. Egy soha véget nem érő folyamat kezdődik, azaz folytatódik. De kinek van minderre türelme és ideje?

Időben felismert problémák

Egészségtudatos, de egyben rohanó világunkban különösen fontos, hogy az egészségünk megőrzésére és megtartására szükséges vizsgálatokat lehetőleg egy időben és egy helyen tudjuk elvégeztetni. Erre kínál megoldást a Borostyán Med-Hotel**** impozáns magánklinikája, ahol elsősorban a megelőző szűrővizsgálatokra és a menedzserszűrésre helyezzük a hangsúlyt, hiszen mindezeknek kiemelkedő jelentősége van abban, hogy idejében felismerhetők és kezelhetők legyenek az adott betegségek. Örök szabály: ne csak akkor forduljunk orvoshoz, ha muszáj és már nagy a baj, hisz a legnagyobb esély akkor van a gyógyulásra, ha a problémát még korai stádiumban észrevessszük. Klinikánk képzett és elismert szakemberei természetesen már meglévő panasz esetén is legjobb tudásuk szerint, a legmodernebb eszközi háttérrel – kiemelkedő színvonalú német és amerikai csúcstechnológiás műszerekkel és berendezésekkel – igyekeznek segíteni betegeinknek, hogy mielőbb a gyógyulás útjára léphessenek.

Az exkluzív wellness részleg

Végeztesse el a kivizsgálásokat akár nyaralás közben, hiszen a Borostyán Med-Hotel****-ben extra és páratlan élmények várják a pihenés, kikapcsolódás és feltöltődés terén is az ide érkezőket.

A kültéri wellness részleg pompás kikapcsolódást nyújt

Csobbanjon 14 bel- és kültéri élménymedencénkben, és élvezze exkluzív wellness részlegünk sokoldalú szolgáltatásait, ahol az országban szinte egyedülállóan a teljes vízfelület több mint a duplája a szobák alapterületének! Töltsön el kedvesével néhány romantikus napot elegáns lakosztályaink egyikében, vagy családjával fedezze fel egyedi tematikus gyerekszobáinkat! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt vidám és felejthetetlen órákat kínál szállodánk Hókusz Pókusz Kalandparkja és legújabb attrakciónk, a vadregényes erdei drótkötélpályánk.

Miért ne lehetne szebb?

Beauty részlegünkön világszínvonalú lézer és rádiófrekvenciás készülékekkel és egyedülálló kezelésekkel kényeztetjük a hölgyeket és az urakat, legyen szó akár arckezelésről, alakformálásról, szőrtelenítésről, vagy intim beautyról. Sőt mi több, szépségfarmunkon már a kozmetikai fogfehérítés és a Drakula terápia is bárki számára elérhető! Arra törekszünk, hogy vendégeink igényeihez mérten kínálatunkat és szolgáltatásainkat folyamatosan bővítsük, így júniustól mind darabszámban, mind pedig összetételben egyedi gépparkunkkal további szépészeti (rejuvenáció, arcfiatalítás, tetoválás és pigment folt eltávolítás), és orvosi beavatkozások (intim lézer, inkontinecia kezelés, bórgyógyászati kezelés és horkolás megszüntetés) végezhetőek.

A pazarul feldíszített rendezvényterem a legpatinásabb eseménynek is méltó helyszíne lehet

Célunk, hogy a nálunk eltöltött idő után Ön ne csak kipihenten, hanem sokrétű kezeléseinknek köszönhetően testileg és lelkileg megszépülve, felfrissülve, teljesen megújulva és feltöltődve térhessen haza, hogy minél több tartalmas és élménnyel teli, egészségben bővelkedő évet tölthessen még el szerettei körében!

HBN


Magánklinikánk elérhető szakrendelései

  • Kardiológia
  • Radiológia
  • Röntgen
  • Mammográfia
  • Ultrahang
  • Bőrgyógyászat egyedi Foto Finderrel történő melanóma szűréssel
  • Belgyógyászat
  • Gasztroenterológia és endoszkópia
  • Sebészet
  • Fül-orr-gégészet
  • Urológia
  • Nőgyógyászat
  • Szemészet
  • DEXA teljes test csontsűrűség mérő
  • Labor

  • Szeretettel várjuk a Borostyán Med-Hotel****ben!

    Nyíradony-Tamásipuszta,

    Csemete út

    06 20 566 8888

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában