Helyi közélet

2017.06.27. 13:00

Az Attitude tovább gyarapította nemzetközi sikerlistáját

Balatonfüred, Debrecen - Három arany-, három ezüst- és két bronzérmes helyezés az Europen-versenyről, egy első hely és három különdíj a Sirály nemzetközi táncművészeti fesztiválról.

Balatonfüred, Debrecen - Három arany-, három ezüst- és két bronzérmes helyezés az Europen-versenyről, egy első hely és három különdíj a Sirály nemzetközi táncművészeti fesztiválról.

Mindkét nemzetközi viadalt a hétvégén Balatonfüreden rendezték meg. A Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége által szervezett Europen versenyre a hazai pontszerző versenyeken, illetve a magyar bajnokságon összesítésben az első öt helyen végző versenyzők juthattak. A debreceni Attitude Táncegyüttes minden korosztályban, illetve kategóriában képviseltette magát, és a Vollay Enikő vezette társaság sikeresen tovább gyarapította eddig is tekintélyes díjkollekcióját.

Eredményeik

  • Gyerekek. Fantasy szóló: 5. Urbán Blanka. Fantasy duo: 1. Dankó Orsolya – Vass Petra, 2. Néző Szonja – Urbán Blanka. Csoport: 5. Attitude. Formáció: 4. Attitude.
  • Moderntánc: 4. Dankó Orsolya, 5. Néző Szonja.
  • Serdülők. Fantasy szóló: 4. Szabó Luca, 5. Kéri Szonja.
  • Juniorok. Fantasy szóló: 1. Oláh Fanni, 4. Ménes Emese. Fantasy duó: 4. Ménes Emese - Juhász Anna.
  • Ifjúságiak. Moderntánc duó: 3. Lek Vivien és Balogh Flóra.
  • Felnőttek. Dance show szóló: 2. Varga Kitti, 3. Bakonyi Blanka. Dance show duó: 3. Bakonyi Blanka - Urbán Boglárka. Modern szóló: 1. Varga Kitti. Fantasy szóló: 6. Tóth Andrea. Fantasy csoport: 2. Attitude.
  • Az Europen verseny előtt rendezték meg A Sirály nemzetközi táncművészeti fesztivált az Anna Grand Hotel konferenciatermében. A felnőttek között első helyen végzett Tóth Andrea a moderntánc kategóriában. Balatonfüred város különdíját kapta a junioroknál Lek Vivien és Balogh Flóra, különdíjat vehetett át Szabó Luca, a gyerekeknél pedig Urbán Blanka.

    HBN-ÉP


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában