Helyi közélet

2017.05.03. 12:46

Tovább aszfaltoztatná a Létai utat a Civil Fórum jelöltje

Debrecen - Bircze István újabb járdákat, kerékpárutakat, bölcsődét, iskolát is szeretne.

Debrecen - Bircze István újabb járdákat, kerékpárutakat, bölcsődét, iskolát is szeretne.

Bircze István, a Civil Fórum Debrecen Egyesület a 6-os önkormányzati körzetben a vasárnapi választáson induló jelöltje szerdai kampányzáró sajtótájékoztatóján elmondta: tekintettel arra, hogy régóta a Bayk András-kertben él és családi vállalkozásban boltot is működtet ott, sok emberrel találkozik, így jól ismeri a helyiek problémáit. Hangsúlyozta, amennyiben őt választanák meg képviselőnek, több helyi utca és járda aszfaltozására, kerékpárutak kialakítására törekedne. Az egyik legfontosabb feladatnak a Létai út Fancsikáig történő leburkolását tartja. Bircze István szerint, mivel egyre több kisgyermekes szülő költözik arra, fontos lenne bölcsőde, vagy általános iskola, valamint orvosi rendelő kialakítása is a körzetben.

HBN-OCs


A homokkerti járdák felújítását is ígéri az Együtt jelöltje

A homokkert járdák felújítását, a kerékpárutak meghosszabbításának és a Szabó Kálmán és Vécsey utca kereszteződésének körforgalmúvá alakításával kampányol dr. Orosz Tamás (Együtt).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában