Helyi közélet

2017.05.30. 12:30

Lángoló nádas, bezárt ajtók és égő ruha adott munkát hétfőn a tűzoltóknak

Hajdú-Bihar - Villanyoszlopnak, majd egy parkoló autónak ütközött tegnap reggel egy személygépkocsi Létavértesen. Az M35-ös autópályán egy kamion utasterében ruha kapott lángra, Kaba és Hajdúszoboszló között pedig a nádas égett. 

Hajdú-Bihar - Villanyoszlopnak, majd egy parkoló autónak ütközött tegnap reggel egy személygépkocsi Létavértesen. Az M35-ös autópályán egy kamion utasterében ruha kapott lángra, Kaba és Hajdúszoboszló között pedig a nádas égett. 

Villanyoszlopnak, majd egy parkoló autónak ütközött tegnap reggel egy személygépkocsi Létavértesen. Az oszlop az ütközés következtében kidőlt. A személygépkocsiban egy személy utazott, akit a mentőszolgálat kórházba szállított. A helyszínre vonult létavértesi tűzoltók a személygépkocsit áramtalanították, majd az utat akadálymentesítették. A beavatkozás teljes útzár mellett zajlott.

Kamion utasterében tárolt ruhanemű kapott lángra hétfőn délelőtt az M35-ös autópálya 24-es kilométerszelvényénél. A helyszínre riasztott hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezésére a jármű vezetője a lángokat eloltotta. Az egységnek egy vízsugárral kellett beavatkoznia. Az eset során sem személyi sérülés, sem pedig jelentősebb anyagi kár nem keletkezett.

Két alkalommal riasztották ajtónyitáshoz a debreceni tűzoltókat tegnap az Erzsébet utcára és a Csillag utcára.

Gyalogosforgalmat is veszélyeztetető tíz méter magas fűzfa lehasadt ágát távolították el tegnap délután a debreceni hivatásos tűzoltók, Debrecenben a Cinege utcában. A beavatkozást dugólétrán keresztül, motoros láncfűrésszel végezték el.

Égett a nádas tegnap délután Kaba és Hajdúszoboszló között a 4-es számú főút mellett. A megközelítőleg ötszáz méter hosszan foltokban égő területen a lángokat a kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók, egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg.

A nádas kapott lángra Egyek és Tiszadorogma között egy hektárnyi területen, tegnap késő délután. A nehezen megközelíthető helyen keletkezett lángokat a helyszínre érkező egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában