Helyi közélet

2017.05.10. 09:40

Ketten ismét fennakadtak az ártándi szűrőn

Ártánd - A határrendészek elfogták a két román állampolgárt.

Ártánd - A határrendészek elfogták a két román állampolgárt.

Ártánd Közúti Határátkelőhelyen az ország területére belépésre jelentkezett 2017. május 9-én 5 óra 45 perckor egy román állampolgár. Az ellenőrzést végző rendőr megállapította, hogy a 33 éves férfival szemben a Kecskeméti Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki adott ki, mert nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését. A rendőrök a román állampolgárt elfogták és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

Szintén az Ártánd Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett az ország területére belépésre 2017. május 9-én 15 óra 30 perckor egy másik román állampolgár. A rendőrök a férfi adatainak ellenőrzése során megállapították, hogy a Kecskeméti Rendőrkapitányság sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A férfit az egyenruhások elfogták és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában