Helyi közélet

2017.05.15. 16:42

Balesetmentes tekerésre oktatták a kicsiket Debrecenben

Debrecen - Az egyenruhások kerékpáros ügyességi pályát is építettek a gyerekeknek, akik a biztonságos közlekedést gyakorolhatták.

Debrecen - Az egyenruhások kerékpáros ügyességi pályát is építettek a gyerekeknek, akik a biztonságos közlekedést gyakorolhatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai május 13-án részt vettek a „Veled Kerek a Világ” sportágválasztó rendezvényen.

Fotó: police.hu

A debreceni Főnix Csarnok mögötti parkolóban a rendőrök egy kerékpáros ügyességi pályát építettek a fiatalok részére, akik a biztonságos kerékpározás legfontosabb alapjait sajátíthatták el. A rendőrök játékos formában ismertették a gyerekekkel a gyalogosokra és kerékpárosokra vonatkozó szabályokat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy balesetmentesen közlekedjenek. A kicsik megtekinthettek egy rendőrautót és egy rendőrmotort is, amelyre fel is lehetett ülni, míg a felnőttek kipróbálhatták a „részegszemüveget” is - számolt be a rendőrség a hivatalos honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában