Helyi közélet

2017.05.28. 09:35

A DKV nosztalgiázik, a tűzoltók nyílt napot tartanak

Hajdú-Bihar - A debreceni nosztalgiavillamosokon ingyen lehet utazni, a tűzoltóállomásokat pedig látogatni lehet május 28-án.

Hajdú-Bihar - A debreceni nosztalgiavillamosokon ingyen lehet utazni, a tűzoltóállomásokat pedig látogatni lehet május 28-án.

Debrecenben május 28-án, vasárnap díjmentesen utazhatnak a gyerekek és szüleik a DKV nosztalgia­villamosain, melyek a Nagyállomásról az 1-es vonalon 14 és 16 órakor, a 2-es vonalán 15 órakor indulnak, mindkét teljes vonalon végig közlekednek és minden megállóhelyen megállnak.

Vasárnap 10 és 16 óra között a tűzoltók nyitott szertárkapukkal várják az oda látogató családokat, gyerekeket, akik testközelből megismerkedhetnek a tűzoltókkal, védőruháikkal, a tűzoltásra, műszaki mentésre alkalmas eszközökkel, valamint több próbariasztást is figyelemmel kísérhetnek.

Hajdú-Biharban az alábbi helyeken: Nyíradony (Árpád út 1/a), Polgár (Fürdő u.2.), Debrecen (Böszörményi út 46-56.), Balmazújváros (Debreceni u. 12.), Egyek (Fő u. 3.), Hajdúnánás (Bocskai u. 25.), Püspökladány (Kossuth u. 10.), Nagyrábé (Rétszentmiklósi u. 1/c.), Sáp (Fő út 24.), Hajdúböszörmény (Kert u. 24.), Nyírábrány (Ábrányi Kornél tér 6.), Létavértes (Kossuth u. 4.), Álmosd (Fő u. 8.), Berettyóújfalu (Széchenyi u. 86.), Hajdúszoboszló (Szent István park), Komádi (Köztársaság u. 26.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában