Helyi közélet

2017.04.21. 14:10

"Póló és rövidnadrág helyett nagykabát és esernyő az alapfelszerelés"

Debrecen - Hogyan viseli az áprilisi "telet"? Erről kérdeztük az utca emberét. 

Debrecen - Hogyan viseli az áprilisi "telet"? Erről kérdeztük az utca emberét. 

Nagy Gergő Zoltán: Vártam már a meleget, nem örülök a zord időnek, de nem lep meg. Néhány évvel ezelőtt is volt hasonló – emlékeztetett Nagy Gergő Zoltán a 2013 márciusában az országot megbénító havazásra.

Nagy Gergő Zoltán

Törő Lászlónét szintúgy nem érte váratlanul az áprilisi tél, emlékszik májusi fagyokra is. Gázfűtéses otthonában egyszer már kikapcsolták, majd újra beindították a hőtermelést. Válaszolónkat nem viseli meg különösebben a hirtelen hidegbe fordult idő.

Törő Lászlóné

Kiss Tímeát rosszul érintette, hogy reggel az induláskor a nagykabát és esernyő lett az alapfelszerelés része a rövidnadrág, póló helyett. Nemrégiben betegeskedett is, sokan náthásak körülötte.

Kiss Tímea

Vajna Tímea egy határ menti faluból utazott kora reggel, és az ötven kilométernyi autóutat kísérő havas, jeges-szeles tájkép lelombozta. „Fejfájás, fáradtság tör rám és rosszkedvű vagyok ilyenkor.”

Vajna Tímea

Kovács Nóra már a szandálját szerette volna koptatni áprilisban. A vegyész pályára készülő végzős gimnazista fizikailag nem érzékeny a frontokra, ám a hangulatára rányomja a bélyegét a zimankó.

Kovács Nóra

Zsoldos Patrikot elálmosítja a borús idő. Úgy véli a globális felmelegedés közrejátszik abban, hogy egyik napról a másikra ilyen mértékű változásokat élünk meg.

Zsoldos Patrik

HBN | Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában