Helyi közélet

2017.04.13. 10:58

Ne lepődjön meg, ha szombaton elefántokkal, akrobatákkal vagy tevékkel találkozik a debreceni utakon

Debrecen - A Magyar Nemzeti Cirkusz felvonulása miatt április 15-én forgalmirend-változás lép életbe a város több pontján.

Debrecen - A Magyar Nemzeti Cirkusz felvonulása miatt április 15-én forgalmirend-változás lép életbe a város több pontján.A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2017. április 15-én a Magyar Nemzeti Cirkusz felvonulásának biztonságos lebonyolítása érdekében 10 órától előreláthatólag 13 óráig az alábbi forgalmirend-változás lép életbe Debrecenben:

A felvonulás lebonyolítására Debrecenben a Balmazújvárosi út - Füredi út - Egyetem sugárút - Bethlen utca - Hunyadi János utca - Rákóczi utca - Burgundia utca - Kossuth utca - Széchenyi utca - Nyugati utca - Pesti utca - Böszörményi út - Füredi út - Balmazújvárosi út útvonalon, az úttesten, a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávban kerül sor.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában