Helyi közélet

2017.03.03. 13:15

Ulti emlékverseny Nagyrábén, sok-sok ismerőssel

Nagyrábé - Jubileumi, huszadik alkalmához érkezett a nagyrábéi hagyományos ultiverseny, amelyet a helyi kártyaklubban rendeztek meg a napokban.

Nagyrábé - Jubileumi, huszadik alkalmához érkezett a nagyrábéi hagyományos ultiverseny, amelyet a helyi kártyaklubban rendeztek meg a napokban.

A kártyacsata kezdeményezője Mészáros István volt. A volt barátok és a családtagok az ő emlékére szervezik évről évre a találkozót. A helyi klubtagok mellett Bárándról, Bihardancsházáról, Biharnagybajomból, Bihartordáról, Bakonszegről és Sárrétudvariból érkeztek résztvevők, összesen több mint húszan. Többen már régi ismerősként köszöntötték egymást.

A versenybíróság két fordulóban pontozásos rendszerben bonyolította le a versenyt. Kétszeres véletlenszerű sorsolással alakították ki az asztaltársaságokat, ahol a nyereségek összegződtek. Valamennyi játékos mindvégig versenyben lehetett akár az első helyért is.

A helyiek bánatára a vetélkedésben biharnagybajomi siker született. A vándordíjként felajánlott serleget és jutalmakat, Balogh Béla vehette át. A hazaiak képviseletében a legjobb helyezést Társi László, érte el, ő összesítésben az ötödik lett.

HBN–KS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában