Helyi közélet

2017.03.31. 12:57

Olvasói levél: mindenki, nem mindenkinek

Biharnagybajom - <em>„Szemet szemért, fogat fogért!”, és – nyugodtan kiegészíthetjük a mózesi tanítást – tátogást tátogásért. Természetesen megnéztem a filmet, én sem tudtam elkerülni az első, sokkoló és torokszorító hatását. Sajnos, sokan vannak, akik megmaradnak ebben az állapotban, de jó, ha megismerik a jézusi tanítást is: „Nem több a tanítvány a mesterénél…!”

Biharnagybajom - „Szemet szemért, fogat fogért!”, és – nyugodtan kiegészíthetjük a mózesi tanítást – tátogást tátogásért. Természetesen megnéztem a filmet, én sem tudtam elkerülni az első, sokkoló és torokszorító hatását. Sajnos, sokan vannak, akik megmaradnak ebben az állapotban, de jó, ha megismerik a jézusi tanítást is: „Nem több a tanítvány a mesterénél…!”

Magam is jártam gyermekkórusba, elég jó hanggal, de ha falson énekeltem, a tanárunk még rám is kiabált. Eszembe nem jutott valamiféle igazságkeresés, hisz nem a jó hangot akarta visszanyomni, hanem a rosszat.

Még a kritikusok sem merik csak gonosznak beállítani a tanárnőt, de nem is erről van szó: a keresztény értékrend felülírása a mindenre felhasználható gyermekeken keresztül.

- Czövek János István, Biharnagybajom -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában