Helyi közélet

2017.03.31. 09:24

Megkérdeztük: Ön Debrecen mely részén lakna legszívesebben?

Debrecen - Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy Debrecen melyik városrészében szeretnének élni az emberek.

Debrecen - Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy Debrecen melyik városrészében szeretnének élni az emberek.

– A külvárosban, ahol nincs akkora forgalom, de még a belváros is elérhető közelségben van. A legjobb egy kertes ház lenne, a panelt nem szeretem – válaszolta Mursa Szabolcs.

Mursa Szabolcs

– A külvárosban, ahol csendesebb és forgalom nem zavar. Fontos lenne a kertes ház, jobban szeretném, ha nem kellene alkalmazkodnom senkihez – mondta Rákóczi Péter.

Rákóczi Péter

Atyi Dániel a belvárosba költözne, mivel ott minden közel lenne hozzá. A környékbeli újépítésű lakások nagyon tetszenek neki.

Atyi Dániel

– Inkább a kertvárosban laknék, szeretem a zöldebb részeket, és később, ha családom lesz, akkor praktikusabb egy kertes ház, ahol nyugalom van, és háziállatot is tarthatunk – fejtette ki Tarr Boglárka.

Tarr Boglárka

– A Böszörményi út környékén lakom most, és a későbbiekben is szívesen ott maradnék. Sok a zöld felület, közel van a bolt, a buszmegálló, és a belvárosba is könnyen bejutok – mondta Pocsalyi Gréta.

Pocsalyi Gréta

Buglyó Noémi szeretne a belvárosban lakni, tetszene neki az, hogy minden a közelben van, és a nyüzsgést is szereti.

Buglyó Noémi

Fotók: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában