Helyi közélet

2017.02.07. 12:49

Minden szennyest!

<em>Ki foglalkozik már azzal, hogy az ország miniszterelnöke családjával együtt – neki – félhavi megtakarításból tengődik, vagy hogy eközben a köztársasági elnök vagyona mintegy igazodási pontként azért csak gyarapodott az elmúlt évben hétmillió forinttal</em>. Égerházi Péter írása.

Ki foglalkozik már azzal, hogy az ország miniszterelnöke családjával együtt – neki – félhavi megtakarításból tengődik, vagy hogy eközben a köztársasági elnök vagyona mintegy igazodási pontként azért csak gyarapodott az elmúlt évben hétmillió forinttal. Égerházi Péter írása.

Az sem volt beszédtéma még három napig sem (a csodák addig tartanak), hogy Rogán Antal megtakarítása 507 ezer forintról 446 ezerre csökkent, de az adóssága csaknem kétmillióval, 46 millió forintra nőtt tavaly. Már rég nem ér fel az ingerküszöbünkig, hogy – mint valaki fogalmazott – a parlament lassan szegényház, lehet, talán gyűjtésbe kellene fognunk tengődő honatyáink megsegítésére.

Mindez mi ahhoz képest, amit a 4-es metró ellopott milliárdjai jelentenek! Mert most minden erről szól – persze a kormányoldalon. Végre (nagy) fogást találtak a csúnya balliberális levitézlett kormányzaton. Kerékbe is törnék mind, aki részt vett a 2010 előtti piszkos üzelmekben. Mert erről szól az írás – egyelőre még eredeti angolban, de ne legyen kétségünk az OLAF-jelentés tartalma felől.

Vajon az Európai Csalás Elleni Hivatal 2010 utáni többi jelentését is ilyen vehemenciával fogják tálalni a népnek?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában