Helyi közélet

2017.02.02. 09:23

Még a ház falát is kibontotta a tolvaj tinipáros Hajdúböszörményben

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi rendőrök őrizetbe vették azt a két fiatalkorút, akik a gyanú szerint a városban betörtek négy házba.

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi rendőrök őrizetbe vették azt a két fiatalkorút, akik a gyanú szerint a városban betörtek négy házba.

Egy férfi tett bejelentést a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon február 1-jén délután 3 óra körül, miszerint ismeretlen elkövetők aznap betörtek a Nagy-Bocskai szőlőben található házába.

A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy az elkövetők kibontották a bejelentő házának falát, majd az ingatlanból szerszámokat, ruhákat és egy kerékpárt tulajdonítottak el.

Adatgyűjtés eredményeként a nyomozók látókörébe került két helyi lakos, akiket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak és bűnügyi őrizetbe vettek.

A megalapozott gyanú szerint a 17 éves fiú és 17 éves lány a Nagy-Bocskai szőlőben további három házba is betört, és azokból műszaki cikkeket, ruhákat, illatszereket lopott el. Mindketten beismerő vallomást tettek. A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a fiatalkorúakkal szemben lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Az eltulajdonított tárgyak egy részét a nyomozók megtalálták, lefoglalták és visszaadták a sértetteknek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában