Helyi közélet

2017.02.27. 14:14

Két éve nincs a felfestés a Böszörményi út végén

Debrecen - Pótolni szeretné a Magyar Közút a Böszörményi út hiányzó útburkolati jeleit.

Debrecen - Pótolni szeretné a Magyar Közút a Böszörményi út hiányzó útburkolati jeleit.

Egyik olvasónk arra panaszkodott, hogy amikor nagyjából két évvel ezelőtt utoljára felújították a 35-ös főút részét képező, Böszörményi út külső részét, a villanytelep környékén viszont több száz méter hosszan „elfelejtették” felfesteni az egyes sávokat elválasztó szaggatott vonalakat az aszfaltra. (Szerencsére középen van záróvonal.) Ezt a hiányosságot azóta sem pótolták, ami balesetveszélyes lehet az elvileg négysávos, naponta több ezer jármű által használt úton.

Fotó: Matey István

Zombori-Délceg Zita, az utat kezelő Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs főmunkatársa ezzel kapcsolatban feltett kérdéseinkre azt közölte, hogy tudnak a problémáról, azonban a tél beállta előtt sajnos már nem volt lehetőségük a munkálatok elvégzésére. A következő évek ilyen festési munkáira a társaság közbeszerzési pályázatot írt ki, melynek eredményére a közeljövőben számítanak. Így az idei évben lehetőségük nyílik a Böszörményi út érintett szakaszán a burkolati jelek felfestését elvégeztetni – tudtuk meg.

HBN–OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában