Helyi közélet

2017.02.14. 16:27

Késsel fenyegetőzött egy debreceni áruházban, a vásárlók fogták le - Vádat emeltek az exférj ellen

Debrecen - Volt felesége nyakához szegezte a kést, mindenki szeme láttára. Az ügyészség garázdaság és zaklatás bűntette miatt emelt vádat ellene.

Debrecen - Volt felesége nyakához szegezte a kést, mindenki szeme láttára. Az ügyészség garázdaság és zaklatás bűntette miatt emelt vádat ellene.

A vádlott 2016 júliusában elvált a feleségétől, de abba nem tudott belenyugodni. 2016 augusztusában számos üzenetet küldött a sértett telefonjára, melyben őt és közös gyermekeiket bántalmazással fenyegette.

Ezt követően a vádlott egy debreceni bevásárlóközpont folyosóján szóváltásba került a volt feleségével, őt hangosan meg is fenyegette. A vita hevében a férfi egy hirtelen mozdulattal a sértett fejét a hajánál megragadva hátra húzta, a másik kezében lévő éles tapétavágó kést pedig a nő nyakához tette.

A férfit a vásárlók lefogták, így senki nem sérült meg, de cselekménye alkalmas volt arra, hogy az üzletközpontban tartózkodók körében megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A Debreceni Járási és Nyomozó Ügyészség a bűncselekményt beismerő vádlottal szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és volt házastárs sérelmére erőszakos fenyegetéssel elkövetett zaklatás bűntette miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A tárgyalás mellőzésére irányuló vádiratban az ügyész a férfivel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában