Helyi közélet

2017.02.08. 14:02

Egy 19 éves fiúval szemben nyomoznak a böszörményi rendőrök

Hajdúböszörmény - A fiatal gyanúsított betört egy házba, majd eladta az ott szerzett zsákmányt.

Hajdúböszörmény - A fiatal gyanúsított betört egy házba, majd eladta az ott szerzett zsákmányt.

Egy fiú tett bejelentést a rendőrségre 2017. január 19-én 17 óra körül arról, hogy egy ismeretlen elkövető betört a Nagy-Bocskai szőlőben található házukba, és ellopott onnan egy tabletet.

A rendőrök a helyszíni szemle, valamint a beszerzett adatok alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves helyi lakost, akit 2017. február 7-én elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki G. Viktort, aki vallomásában elmondta, hogy a tabletet eladta egy ismerősének. A rendőrök ezután felkeresték az említett ismerőst, akinél házkutatást tartottak, így végül megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított műszaki cikket, majd visszaadták a sértettnek.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 19 éves férfival szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában