Helyi közélet

2017.02.17. 16:00

Átadták a T-Systems új debreceni telephelyét

Debrecen - A ma elérhető legnagyobb sebességű infokommunikációs hálózattal felszerelt új épületbe költözött a T-Systems Magyarország debreceni kirendeltsége.

Debrecen - A ma elérhető legnagyobb sebességű infokommunikációs hálózattal felszerelt új épületbe költözött a T-Systems Magyarország debreceni kirendeltsége.

Az irodaházat dr. Papp László Debrecen polgármestere, és Kaszás Zoltán, a társaság vezérigazgatója adta át pénteken. A multi Debrecenben korábban három, egymástól távol eső telephelyen működött, a most átadott új épületben megvalósul, hogy minden kolléga egy helyről lássa el munkáját. Az irodaház a debreceni ipari park frekventált részén helyezkedik el, a több mint 700 négyzetméternyi területen jelenleg összesen 45 fő dolgozik. A munkaállomások száma bővíthető, jelenleg is zajlik az épület teljes akadálymentességének megteremtése.

A teljes körűen az épületre szabott külső és belső biztonságtechnológiai eszközöket a vállalat szakemberei telepítették, a legmodernebb IP-alapú videós megfigyelő rendszert 27 kamera biztosítja. Az épületben négy, Debrecen híres embereiről elnevezett videokonferenciával rendelkező tárgyaló található, valamint szabadidőszoba is biztosítja a kellemes munkakörülményeket.

HBN


Debrecenben több mint háromezren dolgoznak a magasabb hozzáadott értéket nyújtó szolgáltatóközpontokban, ezzel az SSC-szektor (Shared Service Center) vált az egyik legnagyobb foglalkoztatóvá a városban - mondta a hajdú-bihari megyeszékhely polgármestere pénteken, a T-Systems Magyarország új telephelyének átadásán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában