Helyi közélet

2017.01.20. 10:58

Túl népszerű volt a pályázat, idő előtt berekesztették

Budapest - Felfüggesztik a juh- és kecsketartó telepek korszerűsítésére kiírt pályázatot.

Budapest - Felfüggesztik a juh- és kecsketartó telepek korszerűsítésére kiírt pályázatot.

A rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a „Juh- és kecsketartó telepek korszerűsítése” című pályázat felfüggesztéséről döntött az Irányító Hatóság. A közel 4 milliárd forint keretösszegű pályázatra eddig több mint 9 milliárd forint igény érkezett.

Tájékozódjanak

A „Juh- és kecsketartó telepek korszerűsítése” című pályázatra a mezőgazdasági mikro-, kis- és közepes méretű termelők 2016. május 20-tól kezdhették meg támogatási kérelmeik benyújtását. Az Irányító Hatóság közleménye értelmében erre legkésőbb 2017. január 20-ig lesz lehetőségük. Ezt követően a felhívást – a forráskeret kimerülése miatt – felfüggesztették. A juh- és kecsketartó gazdaságok versenyképességének javítását, az ágazat foglalkoztatotti számának növelését, valamint az új, innovatív és környezetbarát technológiák elterjesztésének támogatását elősegítő projektek sikeres megvalósulása érdekében fontos, hogy az ügyfelek részletesen tájékozódjanak a pályázati követelményekről és a felfüggesztést megelőzően gondoskodjanak a támogatási kérelem véglegesítéséről, illetve benyújtásáról.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában