Helyi közélet

2017.01.08. 14:29

Online szerelem

<em>Az elmúlt néhány hétig nem hittem az internetes társkeresés sikerében. Amolyan e tekintetben maradi menyecskeként úgy véltem, lehetetlen, hogy valaki ne találjon párra jártában-keltében ha nyitott szemmel jár. Gondoltam, s persze hallottam is rémtörténeteket arról, hogy miként vált eszeveszett meneküléssé egy-egy on-line leszervezett randevú, miután a várt Bradley Cooper helyett Quasimodo ugrott be az első felvonásra.</em> Kálmán-Kovács Mónika írása.

Az elmúlt néhány hétig nem hittem az internetes társkeresés sikerében. Amolyan e tekintetben maradi menyecskeként úgy véltem, lehetetlen, hogy valaki ne találjon párra jártában-keltében ha nyitott szemmel jár. Gondoltam, s persze hallottam is rémtörténeteket arról, hogy miként vált eszeveszett meneküléssé egy-egy on-line leszervezett randevú, miután a várt Bradley Cooper helyett Quasimodo ugrott be az első felvonásra. Kálmán-Kovács Mónika írása.

Az elmúlt néhány napban kutatómunkát végeztem a témában és meglepetten tapasztaltam, hogy közvetlen környezetemben is legalább 5 szerelmes pár az interneten talált egymásra. Mondják, nem váratott túl sokáig magára az első levélváltás, majd az első randevú, s bizony nem bánták meg, hogy ledobva minden félelmüket, néhány kattintás után az interneten „kínálták bájaikat”.

Hogy felgyorsult a világ és ennek természetes következménye, hogy már a társkeresésben is időt optimalizálunk? Bizonyosan. S, hogy a horogra olykor pacahal akad? Na bumm, tessék gyorsan visszadobni oda ahonnan jött.

2017 egyébként is az újrakezdések éve lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában