Helyi közélet

2017.01.20. 13:02

Három körözött személyt fogtak egy nap alatt a rendőrök Debrecenben

Debrecen - Két férfit és egy nőt fogtak el a rendőrök Debrecenben, akikkel szemben körözés volt érvényben.

Debrecen - Két férfit és egy nőt fogtak el a rendőrök Debrecenben, akikkel szemben körözés volt érvényben.

A rendőrök 2017. január 19-én 9 óra 45 perckor Debrecen, Külsővásár téren igazoltattak egy férfit. A járőrök a 24 éves zsákai lakosról megállapították, hogy ellene a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki adott ki, mert nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését. Gy. Márkot a rendőrök elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Debrecenben, a Salakos utca mellett a rendőrök aznap 14 óra 45 perckor igazoltattak egy férfit, akiről kiderült, hogy a Debreceni Rendőrkapitányság körözi közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt. A járőrök a 36 éves tiszanagyfalui F. Jánost elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd szabadon bocsátották.

A rendőrök ugyanezen a napon 17 óra 55 perckor megjelentek Debrecenben, a Pósa utcában, mivel olyan információ jutott a tudomásukra, hogy az egyik családi házban egy körözött nő tartózkodik. A járőrök az elfogatóparancs hatálya alatt álló helyi lakost igazoltatták és elfogták. B. Melinda ellen az Esztergomi Járásbíróság hamis tanúzás miatt adott ki körözést. A rendőrök a 33 éves nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában