Helyi közélet

2016.12.17. 19:27

Csalfa a magyar

<em>Egy most készült felmérés szerint a kapcsolatokból kikacsintgatni kívánó magyarok többsége munkaidőben keresi az interneten ideiglenes partnerét. Nem kis meglepetésre az is kiderült, hogy a nők nagyobb számban és inkább egy éjszakára, a férfiak hosszú időszakra köteleződnének el az alkalmi légyottra kiválasztott mellékszereplők mellett.</em> Kálmán-Kovács Mónika írása.

Egy most készült felmérés szerint a kapcsolatokból kikacsintgatni kívánó magyarok többsége munkaidőben keresi az interneten ideiglenes partnerét. Nem kis meglepetésre az is kiderült, hogy a nők nagyobb számban és inkább egy éjszakára, a férfiak hosszú időszakra köteleződnének el az alkalmi légyottra kiválasztott mellékszereplők mellett. Kálmán-Kovács Mónika írása.

Több weboldalon történt kattintgatás megerősített abbéli gyanúmban, hogy egyéb kimutatások egész más adatokat prognosztizálnak. Azonban mégiscsak álljuk meg egy pillanatra a szexrandi.hu felmérése okán. Hogy tudniillik majd’ negyven évem második felében szentül hittem, hogy a nők emocionális alapon működő lények lévén csak akkor lépnek félre, ha a döcögő párkapcsolatukból kitekintve a szívüket is megdobogtatja az újonnan feltűnt hímnemű egyed. Nehezen képzelhető el számomra, hogy egy éjszakás kalandok esetében kiugró eltérést mutatna az érzelmi EKG görbe. Egy reggeli rádióműsor pénteki témája megmagyarázhatja a csalfa magyarok viselkedésének okát. A magyar emberek többsége önértékelési problémával küzd, folyamatos dicséretre, megerősítésre vágyik. Rohanó életvitelében észre sem veszi, a mellette ébredő vágyakozó tekintetét, igényét a törődésre, hisz elfoglalva leginkább saját magával van. A beugró idegen pedig betegségében a hirtelen, jó esetben négy-hat óráig ható fájdalomcsillapító, s miután élt a gyógymóddal folytatódhat a véget nem érő rohanás, amiben úgy tűnik, fekete övesek vagyunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában