Helyi közélet

2016.11.07. 08:47

Olvasói levél: Parlamentbe a kutyákkal!

Debrecen - <em>A népszavazási kampányban a Kétfarkú Kutyapárt plakáton hirdetett üzeneteit sokan a politikai humor megjelenéseként örömmel üdvözölték. Úgy gondolom, hogy értékes dolgoknak hagyománnyá kell válni.

Debrecen - A népszavazási kampányban a Kétfarkú Kutyapárt plakáton hirdetett üzeneteit sokan a politikai humor megjelenéseként örömmel üdvözölték. Úgy gondolom, hogy értékes dolgoknak hagyománnyá kell válni.

Fejlesszük ezt a kezdeményezést tovább, legyen ez a jövő irányvonala a politikai humorban. Olvasom, hogy a svédek 500 migránst szeretnének visszatoloncolni ide, Magyarországra. Azt mondják, hogy itt regisztráltak. Az a probléma, hogy Görögországon keresztül jöttek, amely ország az EU és a schengeni övezet tagja. Ezt senki nem vitatja. Svédország mégis bennünket kérdez. Visszafogadjuk és ellátjuk-e ezeket az embereket, akik oda akartak menni, és akiket ők befogadtak? Azt ajánlom, küldjük el a választ: igen befogadunk mindenkit, akit a svéd jóléti rendszer megfogott, de a svédek meg akarnak szabadulni tőlük! Hülye kérdésre hülye válasz!

- Dr. Kozma László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában