Helyi közélet

2016.10.06. 13:31

Őszi sünis kalandok

Debrecen - Elkezdődött az ovi, a suli, és te máris kikapcsolódásra vágysz? Barnabás segít neked!

Debrecen - Elkezdődött az ovi, a suli, és te máris kikapcsolódásra vágysz? Barnabás segít neked!

Idén ősszel Sün Barnabás egy olyan utazásra hívja régi és újdonsült barátait, amely alkalmat ad arra, hogy megfigyeljük, körülöttünk nem minden tökéletes, hiszen léteznek rossz álmok és nehéz pillanatok, de odafigyeléssel és némi segítséggel mindezeken át lehet lendülni. Olvasd el, hogyan sikerült ez a kis póknak, aki hirtelen elvesztette az otthonát, a nyúlnak, aki tökéletlen tappancsa miatt lemaradt a futóversenyről, és a rosszat álmodó gyereknek, akinek az anyukája remek és kreatív ötletet talált ki.

Izgalmak, játékok

Keresd a Napló Sün Barnabás foglalkoztató gyermekmagazinját, amely pihentető történeteket, könnyen megvalósítható ötleteket és izgalmas kikapcsolódást ígér!

Ismerd meg Samut, aki szabad idejét az aranydombi csőszházban tölti nagyapóval, készíts álomcsapdát, találkozz Barni új barát­jával, aki a kis erdei kö­zös­ség megbecsült tagja lett! Játs­­sz a magazin közepén ta­lálható társasjátékkal, fejtsd meg a rejtvényeket, olvasd el a legújabb könyvajánlót, és próbáld ki ügyességedet, figyelmedet! Példás Polett hasznos tanácsokkal látja el a gyerekeket a magazin friss számában, amit csütörtöktől megtalálhattok az árushelyeken is. Mossunk kezet rögtön azután, hogy hazaértünk, étkezések előtt, orrfújás, köhögés, tüsszentés után, járművek igénybevétele után, fogmosást megelőzően! - a többi tanítást megtalálod a Sün Barnabás aktuális számában. Kellemes kikapcsolódást, ne feledkezz meg pályázni az értékes nyereményekért!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában