Helyi közélet

2016.10.16. 19:42

Egymást érték a balesetek vasárnap, Hajdúszoboszlón négy tizenéves lány karambolozott

Hajdú-Bihar - Hajdúszoboszlón négy lány ütközött, Kabánál pedig mentőhelikopterre is szükség volt.

Hajdú-Bihar - Hajdúszoboszlón négy lány ütközött, Kabánál pedig mentőhelikopterre is szükség volt.

Négy 18-19 éves lány utazott abban a személyautóban, ami vasárnap éjjel szenvedett balesetet Hajdúszoboszlón a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A jármű a nyálkás úton leszaladt az útról. Előbb egy útirányjelző táblának, majd pedig egy oszlopnak ütközött, ami kitört. Két fiatal súlyos, ketten pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Szintén egy nő vezette azt az autót, amely vasárnap többszöri pördülés után az árokban állt meg Kaba közelében. Az asszonyt mentőhelikopter szállította kórházba.

Annak a 48 éves férfinak a sérülései is súlyosnak bizonyultak, akinek lovai Görbeházán bokrosodtak meg, s leesett a bakról. A szomszédos Polgáron pedig egy motoros járt pórul: egy Tiszaújváros felé közlekedő autós igyekezett megfordulni, a kitolató gépkocsit azonban nem tudta kikerülni, így nekiütközött. A sérülés súlyosak voltak, a mentők látták el.

Szombaton Nyíracsád és Nyírmártonfalva között ütközött össze két személyautó. A járművek szemből találkoztak, a bal elejük ért össze. Az egyiknek kiszakadt a futóműve, s az árokba szaladt, a másik pedig felborult – kaptuk a hírt az ügyeletektől.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában