Helyi közélet

2016.10.22. 11:12

Az utcán garázdálkodott egy férfi és egy nő Böszörményben

Hajdúböszörmény - A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást két helyi lakossal szemben.

Hajdúböszörmény - A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást két helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. szeptember 17-én 21 óra 30 perc körül Sz. Zsanet Hajdúböszörményben belerúgott az utcán parkoló, H. Sándor tulajdonát képező személygépkocsiba. Ezt követően a 20 éves nő szóváltásba keveredett a 20 éves férfival, majd egymást megpofozták. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a két helyi lakost a helyszínen elfogták és előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a garázda férfit és nőt, akik beismerő vallomást tettek. A bántalmazás során személyi sérülés nem történt, a gépkocsiban anyagi kár keletkezett.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Sz. Zsanett ellen garázdaság vétség és rongálás vétség, H. Sándor ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat a járási ügyészségnek megküldte.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában