Helyi közélet

2016.10.11. 12:42

Aradszkyval buliztak az idősek Nyíracsádon

Nyíracsád - A népdalkör is jubilált az idősek napi rendezvényen a nyírségi településen.

Nyíracsád - A népdalkör is jubilált az idősek napi rendezvényen a nyírségi településen.

Szépkorúak népes serege töltötte be a nyírségi település művelődési házának nagytermét a napokban. Több százan jöttek el a hagyományos idősek napi délutánra, ahol először az óvodás-kisiskolás „balerinák” bájos táncának tapsolhattak a vendégek. Dr. Nagy János polgármester köszöntőjét követően a helyi népdalkör dalcsokra következett, majd az ünnepi alkalmat megragadva a polgármester díszoklevéllel köszöntötte a fennállásának 15 éves jubileumát ünneplő kórust. Ezt követően a helyi amatőr művészeti csoportok szereztek vidám pillanatokat a nagymamáknak és nagypapáknak.

Taps a nyerteseknek

A délután derekára mindenki megéhezett. Tapasztó János római katolikus kanonok atya mondott áldást, majd asztalra került a raguleves és a töltött káposzta is. Érkezéskor valamennyi vendég tombolaszelvényt kapott, aminek sorsolására az estebédet követően került sor. Az idős emberek gyermeki izgalommal várták a kihúzott számokat, s nagy örömmel tapsolták meg a nyerteseket. A tombolasorsolás után a nap sztárvendége, Aradszky László lépett színpadra, aki korát meghazudtoló frissességgel és lendülettel csaknem egy órán keresztül szórakoztatta a fáradhatatlan közönséget. A legkitartóbbak az énekessel együtt bizonyították, hogy „nem csak a húszéveseké a világ”.

HBN–KZE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában