Helyi közélet

2016.09.24. 11:40

Videó: Menekültek verték meg a magyar sofőrt

Calais - Sírva mesélte el a magyar kamionsofőr, hogyan támadtak rá menekültek a franciaországi Calais felé haladva. A menekültek a kamionján elbújva akartak Angliába jutni. Az RTL Híradó riportja.

Calais - Sírva mesélte el a magyar kamionsofőr, hogyan támadtak rá menekültek a franciaországi Calais felé haladva. A menekültek a kamionján elbújva akartak Angliába jutni. Az RTL Híradó riportja.

A negyvenkilenc éves sofőr az állami tévének telefonon azt mondta, halálközeli élménye volt, miközben vasrúddal ütötték. Már kiengedték a kórházból, szombaton kollégái hozzák haza.

Forrás: rtl.hu.


Debrecen - Franciaországban, Calais város közelében, egy parkolóban támadt négy menekült a magyar férfira. A sofőr először Calais-ban kapott sürgősségi ellátást, majd egy nagyobb kórházba, Lille-be vitték.

Budapest – Mintegy negyed óráig ütlegelték emlékei szerint azt a magyar kamionsofőrt, akit bevándorlók vertek meg csütörtökön Franciaországban, a Calais felé tartó autópálya egyik parkolójában. Erről az M1 aktuális csatorna tudósítójának beszélt egy péntek este sugárzott interjúban.

Budapest, Calais, Debrecen – Arcsérülései miatt egy lille-i kórházba kellett vinni a csütörtök hajnalban megvert magyar kamionost – írja a hirado.hu. A férfi hazaszállításáról a munkáltatója gondoskodik – közölte Menczer Tamás, a külügyi tárca sajtófőnöke.

Budapest - A támadók a férje fogait kiverték, és egy kombinált fogóval ütlegelték.

 

Budapest - Amikor az illegális bevándorlás veszélyeiről beszélnek, a magyar kamionsofőr franciaországi megtámadásához hasonló esetek más megvilágításba helyezik az ügyet - mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában