Helyi közélet

2016.09.25. 09:39

Mobilt lopott egy debreceni üzletből a két fiatal

Debrecen - A rendőrök elfogták azt a férfit és fiatalkorú társát, akik a megalapozott gyanú szerint egy helyi üzletből mobiltelefont tulajdonítottak el.

Debrecen - A rendőrök elfogták azt a férfit és fiatalkorú társát, akik a megalapozott gyanú szerint egy helyi üzletből mobiltelefont tulajdonítottak el.

Egy debreceni áruház alkalmazottja tett bejelentést 2016. szeptember 24-én 15 óra 30 perc körül a rendőrségre arról, hogy a boltban két személyt lopáson értek tetten. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy B. József és 16 éves társa bementek az üzletbe, ahol a műszaki osztályon egy mobiltelefont a polcról levettek. Ezt követően a 22 éves férfi és a fiatalkorú lány a telefont egy táskába rejtették és fizetés nélkül távoztak a boltból. A gyanúsan viselkedő fiatalokat az üzlet alkalmazottja észrevette és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A járőrök az ónodi és a sajóládi lakost elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottak ellen lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában