Helyi közélet

2016.09.16. 13:45

Magyar Termék Nagydíj a nádudvari kolbásznak

Budapest, Nádudvar - Idén 60 vállalkozás 66 pályázata vehette át a Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat.

Budapest, Nádudvar - Idén 60 vállalkozás 66 pályázata vehette át a Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat.

Hajdú-Biharból a Nádudvari Élelmiszer Kft. Nádudvari csemege debreceni glutén- és laktózmentes kolbász termékcsalád: natúr és csípős részesült a rangos elismerésben. A Nádudvari Élelmiszer Kft. egy 100 százalékban magyar tulajdonú vállalat, mely három üzletággal van jelen az élelmiszerpiacon: tejtermékekkel, húskészítményekkel és mirelit termékekkel.

Nem először…

Amint arról a Naplóban korábban már beszámoltunk, nem ez volt az első alkalom, hogy Nádudvari termék illusztris társaságban sikerrel mérette meg magát. „Amellett, hogy követjük a modern táplálkozástudomány elvárásait, igyekszünk megtartani termékeinknél a házi, tradicionális elemeket. Ennek jegyében a piaci igényekre reagálva első lépésként kifejlesztettük a laktóz- és gluténmentes májast, mely 2013-ban elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Folytatva a megkezdett utat, a laktóz- és gluténmentes termékeink körét a csemege debreceni kolbász termékcsaládunkkal bővítettük, mellyel idén elnyertük a Magyar Termék Nagydíjat” – mondta el Volosinovszki János, a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatója.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában