Helyi közélet

2016.09.28. 11:51

Hűlt helyét találta pénztárcájának egy férfi Berettyóújfaluban

Berettyóújfalu - A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 18 éves fiúval szemben.

Berettyóújfalu - A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 18 éves fiúval szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. szeptember 26-án 9 óra körül egy férfi tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy a berettyóújfalui buszállomáson az autóból kiszállva annak tetején felejtette a pénztárcáját, amit a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt egy ismeretlen ellopott.

A buszállomás térfigyelőkameráinak felvételei alapján a rendőröknek sikerült azonosítani a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 18 éves fiút.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság egyik rendőre 2016. szeptember 27-én munkából hazafelé tartott, amikor egy buszmegállóban észrevette, hogy a helyi lakos felszállt egy buszra, ezért értesítette kollégáit.

A rendőrök 15 óra 30 perckor Derecskén megállították a járművet és elfogták N. Lászlót, aki kihallgatásakor beismerte, hogy ellopta a pénztárcát és a benne lévő pénz nagy részét elköltötte.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában